❤ Inauguration Guingette- Jeudi 25 avril ❤

Onze bruiden praten over ons


Getrouwd, juli 2019 “Een droom die voor mij ontoegankelijk leek en die je mogelijk hebt gemaakt dankzij je welkom, je luisteren en je waardevolle advies. Een jurk die is ontstaan tijdens ontmoetingen (in een cocon en warme plek), met aarzelingen, keuzes maar ook zekerheden. Een jurk naar mijn imago, die echt bij me paste, waarin ik me van begin tot eind op mijn gemak voelde. »

 
Zoë, juli 2019
 “Ik wil je enorm bedanken voor je werk en steun in dit prachtige avontuur dat het huwelijk is. Dus stuurde ik mijn jurk naar Tunesië. Ik voelde me daar zo mooi, en helemaal mezelf! En daarvoor heel erg bedankt. En ik zag ook in de ogen van mijn man dat alles wat we in deze jurk wilden overbrengen, is overgebracht. Mijn jurk was een perfect compromis tussen onze twee culturen, een belangrijke wens van onze verbintenis. »

Uitgiftenummer , mei 2019 “Nogmaals bedankt voor het begeleiden, adviseren en luisteren naar mij gedurende de hele creatie, de aanpassingen waren elke keer tijdloze momenten die me een beetje meer in de richting van het huwelijk stortten. Kortom, toekomstige bruiden die twijfelen (of niet!), raad ik met gesloten ogen aan om je te laten leiden en hen te durven vertrouwen. »

Penelope, oktober 2019

“Ik had een enorm succes met mijn jurk... Het was echt schitterend... Trouwen met een echte Namenbewoner betekent ook dat je op je bruiloft de folklore van je stad in je opneemt. »

Erda, mei 2019
"In ieder geval wil ik je bedanken voor het werk dat je hebt gedaan voor het ontwerp van mijn prachtige jurk. Nogmaals bedankt voor dit geweldige avontuur. »

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods