❤ Relax, on est là pour vous conseiller ❤

Veelgestelde vragen


Wat is de stijl van je creaties?

Manice maakt deel uit van een bohemien chique en landelijke stijl. Wij hechten veel belang aan comfort zodat u zich vrij kunt bewegen. Aarzel niet om onze winkel in Thorembais-Saint-Trond te ontdekken om al onze creaties te zien!

Hoeveel moet ik budgetteren voor mijn trouwjurk?

Bij Manice hoef je niet blut te gaan voor de jurk van je dromen. Vertrekkend van onze basiscollectie met rokken vanaf 149€ en tops vanaf 89€, creëren we de jurk van je dromen. Afhankelijk van de gevraagde aanpassingen en transformaties, varieert de prijs van uw Manice-jurk tussen € 300 en € 1000. Wat uw budget ook is, wij passen ons aan om van u de mooiste bruid te maken.

Wat is aanpasbaar?

Maatwerk is de mogelijkheid om een ​​gepersonaliseerde jurk te hebben tegen een lage prijs. We bieden je kleine tops en rokjes om naar eigen smaak te combineren. Het doel is dat je een model kunt kiezen dat je leuk vindt en dat kunt matchen met een rok naar keuze.
Dan kun je de twee stukken samenvoegen om een ​​unieke jurk te maken of besluiten om de twee stukken apart te dragen en waarom trek je ze dan niet weer aan in het dagelijks leven.

Verbindt een eerste date mij tot iets?

Absoluut niet! We verwelkomen u graag en vrijblijvend om uw ideeën te bespreken en personaliseerbare modellen en enkele basics uit te proberen. We accepteren twee afspraken voordat we je jurk bestellen.

Hoe kan ik mijn date zo soepel mogelijk laten verlopen?

Tijdens uw afspraken adviseren wij u uw schoenen mee te nemen (als u deze al heeft uitgekozen). Kom ook naturel, passen zal gemakkelijker zijn zonder je make-up en met nude of lichtgekleurd ondergoed weet je hoe je jezelf beter kunt projecteren.
Mag ik met vrienden/familie komen voor mijn pasbeurt?
Omdat we op dit soort momenten de mensen van wie we houden graag bij ons willen hebben, ontvangen we graag twee of drie mensen die je adviseren.

Heb je een maattabel?

Ja, hij is er!

Ben ik zwanger of ben ik van plan zwanger te worden?

Geen zorgen, je hoeft het ons alleen maar te laten weten, want het opnemen van je maten gaat niet op dezelfde manier. Aarzel niet om ons per e-mail te contacteren voor advies!

Waar komen uw producten vandaan?

Al onze producten worden gemaakt in ons atelier in Thorembais door Charlotte, onze ontwerpster. Een deel van de collectie wordt gemaakt in nauwe samenwerking met een kleine ethische werkplaats in India, waarmee we al meer dan 12 jaar samenwerken. We houden van onze Indiase partner vanwege zijn waarden, zijn knowhow, de betoverende borduursels en de unieke kleuren die hij ons biedt. Hij maakt volledig deel uit van het DNA van Manice. Het andere deel wordt volledig voor u geknipt en in elkaar gezet in België in ons atelier in Thorembais (net boven onze winkel) met Europese stoffen. Ook onze accessoires worden grotendeels ter plaatse gemaakt, waardoor we korte levertijden en grote flexibiliteit hebben voor uw grootste plezier.

Een andere vraag?

Stuur ons een e-mail naar info@manice.be en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods